Ben jij er klaar voor om de freelancemarkt
op z'n kop te zetten?

Zoek jij een Sales Stage? We zoeken er namelijk eentje bij! Toen de zon nog scheen Tot maandag! Code geel vandaag op kantoor bij Jellow! #codejellow #codegeel #buitensneeuwbinnenwarm1000 freelancers hebben zich bij JellowZorg aangesloten! Ben jij een zzp’er/freelancer in de zorg en zoek jij opdrachten gericht op jouw specialisme, zonder de tussenkomst van een intermediair? Meld je dan gratis aan op www.jellowzorg.nl! #freelancersindezorg #jellowzorg #zorgspecialisten #zzpzorgBen jij op zoek naar een freelance opdracht in de zorg? Schrijf je dan nu gratis in op www.jellowzorg.nl! #freelancers #zzp #jellowzorg #freelancersindezorg #linkinbioHebben jullie ons al zien hangen? #jellowzorg #utrecht #cs #freelancersindezorgWil jij als freelancer opdrachten ontvangen voor in de zorg? Schrijf je nu gratis in op jellowzorg.nl! #jellowzorg


Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft om het anders aan te pakken? De van oorsprong traditionele freelancemarkt wordt al jaren gedomineerd door een groot aantal intermediairs. Die tijd is nu voorbij, want ook de markt van organisaties en freelancers in de zorg is klaar voor verandering. Bij JellowZorg maak je met elke keuze direct het verschil!
 


Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures

Stages

Staat je functie er niet bij of is de stage al vervuld? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een mailtje naar Armand Tilman (armand.tilman@jellow.nl) met je cv en motivatie.

 Some are grey, but you are Jellow!

 

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.