Waarom JellowZorg?

…voor freelancers?
Freelancers schrijven zich gratis in en vergroten eenvoudig hun netwerk van opdrachtgevers. Je hoeft dus niet meer op tientallen sites je profiel bij te houden, maar je kunt met één druk op de knop je profiel bijwerken voor alle opdrachtgevers. Bovendien hoef je niet meer met honderden tegelijk op dezelfde vacatures te reageren, want de organisaties benaderen jou.

…voor zorgorganisaties?
Waarom zou je als zorgorganisatie je netwerk delen met andere zorgorganisaties? Nou, heel simpel: je krijgt er honderden netwerken voor terug! Vind je de geschikte professional niet in je eigen netwerk, dan wel één in het netwerk van de ander. JellowZorg bundelt de beste freelance professionals van alle aangesloten zorgorganisaties. Dus niet meer ieder voor zich, maar samen bouwen aan één groot netwerk in de zorg.

Je brengt je eigen pool van freelancers in kaart en bouwt tegelijkertijd mee aan één groot netwerk dat altijd en overal tot je beschikking staat. Bovendien kan je als opdrachtgever elke professional rechtstreeks benaderen en bij inhuur betaal je geen bemiddelingskosten.

En alleen de beste freelancers die graag willen werken in de zorg worden toegelaten tot JellowZorg. We hebben namelijk experts die de professional vooraf screent. Zo ben je als zorgorganisatie altijd verzekerd van kwaliteit.

 

Armand Tilman

Armand Tilman

Managing Director JellowZorg

Saskia Danen

Saskia Danen

Accountmanager JellowZorg

Fleur Otten

Fleur Otten

Accountmanager JellowZorg

Noel Wilson

Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk...

Laura Tesser

Laura Tesser

Relatie manager

Als Relatie Manager ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en freelancers die zich via de site bij Jellow aanmelden.

Linda Neijenhuis

Linda Neijenhuis

C3PO

C3PO... Wat is dat? Ik geef toe dat het geen gangbare titel is, maar wel eentje die de veelzijdigheid van mijn functie aangeeft. Ik houd me binnen Jellow bezig met de 3 P's: People, Projecten en Processen. Dit betekent dat ik betrokken ben bij het bepalen van de strategie en deze vertaal naar concrete doelen en processen, zodat we binnen Jellow onze (grote!) ambities waar kunnen maken. In de praktijk komt het er op neer dat ik verantwoordelijk ben voor HR/recruitment, maar ook voor de business planning en het definiëren en uitrollen van processen zodat alles op rolletjes verloopt.

Anouk ter Beek

Anouk ter Beek

Office manager

Als Office manager bij Jellow houd ik mij bezig met de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Daarnaast sta ik in contact met opdrachtgevers, professionals en uiteraard mijn collega’s. Ik fungeer als aanspreekpunt en ondersteun mijn collega’s op diverse vlakken. Ik ben graag de verbindende schakel!

Tom van der Veer

Tom van der Veer

Accountmanager new business

Ik heb een grote passie voor snelgroeiende merken en bedrijven met een eerlijk en inspirerend verhaal. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar Jellow in uitblinkt ;-). Als Accountmanager New Business krijg je mij aan de telefoon wanneer je als bedrijf geïnteresseerd bent in het freelance netwerk van Jellow. Mijn dag is daarom ook geslaagd wanneer ik bedrijven heb kunnen inspireren met onze Why, How en What. Mijn uiteindelijke doel? Samen met Jellow het grootste freelance en bedrijven netwerk creëren van de Benelux!

Sander Hueting

Sander Hueting

Lead developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Niels Lucas

Niels Lucas

Full-stack developer

Ik ga samen met de andere developers de Jellow website ombouwen naar een "next level" framework. Van legacy php naar Laravel en VueJs.

Bo Karssen

Bo Karssen

Operationeel medewerker

Als Operationeel Medewerker bij Jellow zorg ik eigenlijk voor alles wat er gebeurt als een freelancer zich bij Jellow aanmeldt. Het is bijvoorbeeld super belangrijk dat het profiel van een freelancer goed ingericht en compleet is en daar help ik een handje bij. Daarnaast kan je mij altijd bellen voor al je vragen (of je nou opdrachtgever, freelancer of gewoon een bezoeker bent) en dan zorgen mijn collega's en ik ervoor dat al je vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoord worden.

Yvonne Snip

Yvonne Snip

Visual designer

Als visual designer bij Jellow houd ik me vooral bezig met het ontwerpen van visuele uitingen voor de website. Ik heb een achtergrond in grafische vormgeving en leer binnen mijn studie Communicatie, Multimedia & Design veel over het creëren van concepten en interactieve visuele uitingen. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met fotografie, filmen en editen.

Lucas Snel

Lucas Snel

Full-stack Developer

Mijn taak bij Jellow omvat samen met de andere developers het huidige systeem ombouwen naar Laravel & Vue.js. Daarbij leg ik focus op het zo robuust en tegelijk flexibel mogelijk te maken van het systeem. Op een bug-vrije wereld!

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Niels Reitsma

Niels Reitsma

Accountmanager new business

Als Accountmanager New Business bij Jellow ben ik het aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Mijn doel is dan ook om iedere dag weer nieuwe opdrachtgevers te adviseren en te inspireren over hoe zij via Jellow op unieke wijze direct in contact kunnen komen met ons gescreende netwerk.

Sven Meuleman

Sven Meuleman

UX designer

Als UX designer ben ik verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid en algemene look and feel van de website. Ook ben ik continu bezig met het uitdenken van nieuwe functionaliteiten om Jellow nog beter te maken!

Bo Rettich

Bo Rettich

Accountmanager new business

Als accountmanager bij Jellow sta ik klaar voor alle organisaties die met ons samenwerken om de beste freelancers te vinden. De manier waarop Nederland werkt is gigantisch aan het verschuiven en daarmee ook de manier waarop wij met elkaar samenwerken. Momenteel is 47% van mijn generatie freelancer en de verwachting is dat binnen 8 jaar het grootste deel van de arbeidsmarkt bestaat uit freelancers. De flex-economie is nu écht begonnen! Bij Jellow krijg ik de kans om mensen op een directe en flexibele manier met elkaar in contact te brengen, zonder tussenpersoon en daarom ook voordeliger. Zo help ik bedrijven en freelancer om samen te werken als nooit te voren. Best gaaf, al zeg ik het zelf.

Rutger van Eijk

Rutger van Eijk

Accountmanager new business

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als Accountmanager new business. Ik houd mij vooral bezig met het aantrekken van nieuwe freelancers en opdrachtgevers, de marketing kant. Vervolgens verbind ik ze aan Jellow, de sales kant. Met duidelijke doelen, op korte en lange termijn, ben ik dagelijks hard bezig om met Jellow verder te helpen in het veranderen van de freelancemarkt.

Joseph Biart

Joseph Biart

Accountmanager new business

Esmée Weering

Esmée Weering

Marketeer

Als marketeer vogel ik alles uit wat te maken heeft met SEO. Tijdens mij periode bij Jellow ga ik ontdekken hoe we aan de hand van geschreven content onze doelgroep het beste kunnen bereiken. Met mijn achtergrond van communicatie en marketing ga ik mij daarnaast bezig houden met data-analyses van SEO en leer ik een kijkje nemen in het bedrijfsleven van Jellow.

Reinout Meems

Reinout Meems

Growth hacker

In mijn functie als junior Growth Hacker werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Susan Mulder

Susan Mulder

Content marketeer

Van ‘Google Analytics’ tot de ‘Tone of Voice’…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met het online-communicatieverkeer. Een voorbeeld hiervan is het gelijk en simpel houden van online-informatie op sociale media, de website en in e-mails.

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.