Team

Armand Tilman

Armand Tilman

Managing Director JellowZorg

Saskia Danen

Saskia Danen

Accountmanager JellowZorg

Noel Wilson

Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk...

Laura Tesser

Laura Tesser

Relatie manager

Als Relatie Manager ben ik verantwoordelijk voor het eerste contact met bedrijven en freelancers die zich via de site bij Jellow aanmelden.

Paulien Vermeulen

Paulien Vermeulen

Online Marketing Officer

Anouk ter Beek

Anouk ter Beek

Office manager

Als Office manager bij Jellow houd ik mij bezig met de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Daarnaast sta ik in contact met opdrachtgevers, professionals en uiteraard mijn collega’s. Ik fungeer als aanspreekpunt en ondersteun mijn collega’s op diverse vlakken. Ik ben graag de verbindende schakel!

Tom van der Veer

Tom van der Veer

Accountmanager New Business

Voor mij betekent accountmanagement het creëren van nieuwe Jellow-ambassadeurs. Het is mijn doel om nieuwe opdrachtgevers te adviseren hoe zij via Jellow op innovatieve wijze direct in contact kunnen komen met top freelancers. De staffing en recruiting business is een gewantrouwde en overspannen markt. Voor mij is het daarom elke dag een spannende uitdaging om te laten zien dat wij het volledig anders en vooral leuker aanpakken!

Linda Neijenhuis

Linda Neijenhuis

C3PO

C3PO... Wat is dat? Ik geef toe dat het geen gangbare titel is, maar wel eentje die de veelzijdigheid van mijn functie aangeeft. Ik houd me binnen Jellow bezig met de 3 P's: People, Projecten en Processen. Dit betekent dat ik betrokken ben bij het bepalen van de strategie en deze vertaal naar concrete doelen en processen, zodat we binnen Jellow onze (grote!) ambities waar kunnen maken. In de praktijk komt het er op neer dat ik verantwoordelijk ben voor HR/recruitment, maar ook voor de business planning en het definiëren en uitrollen van processen zodat alles op rolletjes verloopt.

Niels Reitsma

Niels Reitsma

Accountmanager New Business

Als Accountmanager New Business bij Jellow ben ik het aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Mijn doel is dan ook om iedere dag weer nieuwe opdrachtgevers te adviseren en te inspireren over hoe zij via Jellow op unieke wijze direct in contact kunnen komen met onze gescreende freelancers.

Rutger van Eijk

Rutger van Eijk

Sales executive

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als Sales- en Marketingmedewerker. Ik houd mij vooral bezig met het aantrekken van nieuwe freelancers en opdrachtgevers, de marketing kant. Vervolgens verbind ik ze aan Jellow, de sales kant. Met duidelijke doelen, op korte en lange termijn, ben ik dagelijks hard bezig om met Jellow verder te helpen in het veranderen van de freelancemarkt.

Niels Honders

Niels Honders

Sales executive

Mijn doel als Sales Executive is om bedrijven in heel Nederland te verbinden met het Jellow platform. Ik vind het belangrijk om bedrijven te inspireren over Jellow en hiermee benadrukken dat dit nieuwe concept baanbrekend zal zijn voor de intermediaire markt. Daarnaast werk ik met veel plezier in het sales team en met het hele Jellow team!

Reinout Meems

Reinout Meems

Growth hacker

In mijn functie als junior Growth Hacker werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Susan Mulder

Susan Mulder

Content marketeer

Van ‘Google Analytics’ tot de ‘Tone of Voice’…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met het online-communicatieverkeer. Een voorbeeld hiervan is het gelijk en simpel houden van online-informatie op sociale media, de website en in e-mails.

Lia Larsen

Lia Larsen

Operationeel medewerker

Als Operationeel Medewerker bij Jellow zorg ik voor een goede afhandeling van alle vragen die freelancers hebben. Onder andere help ik freelancers om hun profiel zo volledig mogelijk te maken, om een representatief beeld te krijgen. Ik haal echt plezier en voldoening uit het helpen van mensen en denk dat de 'human touch' achter het platform Jellow echt een verschil kan maken.

Willeke Martens

Willeke Martens

Operationeel medewerker

Als Operationeel medewerker bij Jellow ben ik het aanspreekpunt voor vragen van opdrachtgevers, maar vooral van freelancers. Mijn doel is om samen met mijn team iedereen antwoorden te geven op vragen, zichtbaar te worden voor opdrachtgevers en ervoor te zorgen dat iedereen tevreden wordt, is en blijft!

Annieke Boer

Annieke Boer

Visual designer

Als grafisch ontwerper bij Jellow ben ik aan het ontdekken hoe het er eigenlijk aan toe gaat in het bedrijfsleven. Met mijn achtergrond in design houd ik me bezig met de grafische kant, waarbij ik me vooral focus op vormgeving. In mijn vrije tijd vind ik video heel leuk, kijken, filmen en editen. Daarom doe ik bij Jellow ook een stukje video. Mijn doel is dan ook om de boodschap van Jellow over te brengen op een leuke en aantrekkelijke manier!

Hannah van Loon

Hannah van Loon

Content designer

Als Content Designer bij Jellow houd ik me bezig met het ontwerpen van teksten en visuele uitingen. Content design is de mooie verpakking waardoor communicatie beter overkomt. Ik wil ontdekken hoe ik content zo goed mogelijk kan vormgeven voor het beste resultaat. Daarnaast ga ik me bezig houden met video en fotografie en neem ik een kijkje in de informele bedrijfssfeer van Jellow.

Sven Meuleman

Sven Meuleman

UX designer

Als UX designer ben ik verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid en algemene look and feel van de website. Ook ben ik continu bezig met het uitdenken van nieuwe functionaliteiten om Jellow nog beter te maken!

Sander

Sander

Lead developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Niels Lucas

Niels Lucas

Developer

Ik ga samen met de andere developers de Jellow website ombouwen naar een "next level" framework. Van legacy php naar Laravel en VueJs.

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.