Zoek jij een Sales Stage? We zoeken er namelijk eentje bij! Toen de zon nog scheen Tot maandag! Code geel vandaag op kantoor bij Jellow! #codejellow #codegeel #buitensneeuwbinnenwarm1000 freelancers hebben zich bij JellowZorg aangesloten! Ben jij een zzp’er/freelancer in de zorg en zoek jij opdrachten gericht op jouw specialisme, zonder de tussenkomst van een intermediair? Meld je dan gratis aan op www.jellowzorg.nl! #freelancersindezorg #jellowzorg #zorgspecialisten #zzpzorgBen jij op zoek naar een freelance opdracht in de zorg? Schrijf je dan nu gratis in op www.jellowzorg.nl! #freelancers #zzp #jellowzorg #freelancersindezorg #linkinbioHebben jullie ons al zien hangen? #jellowzorg #utrecht #cs #freelancersindezorgWil jij als freelancer opdrachten ontvangen voor in de zorg? Schrijf je nu gratis in op jellowzorg.nl! #jellowzorg

Sales stage

Wat gebeurt er allemaal bij Jellow Zorg?

Jellow Zorg is een online freelance netwerk opgebouwd door organisaties en freelancers in de zorg, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen, zonder tussenkomst van een intermediair. In deze tijd, waarin het aantal opdrachten en freelancers in de zorg flink groeit, is het voor veel zorgorganisaties noodzakelijk om zelf te beschikken over een eerlijk en kwalitatief freelance netwerk.

 Het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van zorgorganisaties met elkaar worden verbonden. En dat is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Gewoon omdat we vinden dat het anders kan binnen de markt van opdrachtgevers en freelancers.

Klinkt interessant. Wat kan ik leren tijdens mijn Sales stage bij Jellow?

Ons salesteam is op zoek naar een leuke topper die voor minimaal 3 maanden meedenkt hoe Jellow Zorg het beste haar klanten kan bereiken. Je denkt mee over de salesstrategie en de externe communicatie van Jellow. Dit alles met als doel Jellow top of mind te krijgen bij haar klanten.

 Je kan hierbij denken aan het vinden en benaderen van interessante zorgorganisaties die regelmatig op zoek zijn naar freelancers in de zorg; het verzamelen en analyseren van de wensen van deze organisaties zodat jij kan helpen bij het vinden van de juiste freelancers voor organisaties (denk hierbij aan het uitvragen van de behoeften van opdrachtgevers, het beoordelen van cv’s, beantwoorden van vraagstukken); het werken als ondernemer en daarbij in alle vrijheid nieuwe initiatieven oppakken waarvan jij denkt dat wij als onderneming kunnen groeien. In overleg is er altijd wel ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit jouw studie. Je bent als stagiair(e) echt onderdeel van het team en dus de Jellow-familie.

Wat Rutger ervan vindt: "Door het maken van selecties op basis van de wensen en behoeften van de opdrachtgever, heb ik veel geleerd. Ik weet bijvoorbeeld hoe ik de beste freelancer aan een opdrachtgever koppel en welke skills in welke branche belangrijk zijn. Inmiddels ben ik vrij goed op de hoogte van een breed scala aan termen en wat deze betekenen. Ook helpt het maken van verschillende vacatureteksten mij beter begrijpen wat goed werkt om reactie bij mensen op te wekken."

Oke, top! Welke kennis en kwaliteiten hebben jullie van mij nodig?

 • Je zit in het derde of vierde jaar van de studie Commerciële Economie/Bedrijfskunde (of vergelijkbaar)
 • Je bent commercieel, zelfstandig en ondernemend (liefst aantoonbaar door nevenactiviteiten naast studie)
 • Je doet alles om de beste resultaten te bereiken
 • Je beschikt over een vlotte pen en je bent communicatief erg sterk
 • ​Je bent minimaal 3 maanden fulltime beschikbaar

En…wat schuift het?

De freelancemarkt is dynamisch, dus stage lopen bij Jellow ook! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een startende en ambitieuze onderneming. We werken niet met een prikklok maar vragen wel commitment en flexibiliteit.

Even zwart op wit:

 • Jij krijgt een stagevergoeding van €400,- (op basis van 40 uur)
 • Er is ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit je studie
 • Je mag meewerken in een platte en informele organisatie met veel ruimte voor gezelligheid
 • De kans om te leren van een enthousiast en ervaren salesteam
 • Ons kantoor is inspirerend, maar wil je af en toe thuis werken dan is dat natuurlijk geen probleem
 • Elke dag een gezonde en verse lunch
 • ​Elke maandag van 17:00-18:00 sporten met het team

Ja, ik wil!

Inmiddels zijn al een aantal stagiair(e)s jou met veel enthousiasme voorgegaan. Ben jij ook enthousiast en wil jij samen met ons de freelance markt eens goed op z’n kop zetten? Stuur dan je cv en motivatie naar armand.tilman@jellowzorg.nl. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen/mailen voor vragen en of opmerkingen!

Armand Tilman | armand.tilman@jellowzorg.nl | 035-7370352

 

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.