Loondienst of freelance? Of misschien wel tegelijk? @ilse_frits heeft zich verdiept in de wereld van loondienst combineren met freelancen/ondernemen. Lees nu haar blog op www.jellowzorg.nl/blog. #freelance #freelancer #freelancers #zzper #zzp #zzpers #zzperindezorg #zorgprofessional #verpleegkundige #verzorgende #loondienst #ondernemen #jellow #jellowzorgHet blijft onrustig in de wereld van het inhuren van #zzpers. Hoe zit het nu precies met de wet DBA? Is er wel of geen sprake van een gezagsverhouding? Vandaag geven mr. Suzanne Meijers en mr. Mariette Jilderda antwoord op diverse vragen als het gaat om de wet DBA. Lees nu de blog op www.jellowzorg.nl/blog. #wet #wetdba #webmodule #freelance #freelancers #freelancer #zzp #zzper #zzpers #verpleegkundige #verzorgende #jellow #jellowzorg‘Zorgverleners besteden gemiddeld een derde van hun tijd aan administratie. Hier en daar regels schrappen helpt niet, zeggen experts, het moet fundamenteel anders.’ Vorige week in het FD van 22 januari 2020 een interessant artikel over de regeldruk in de zorg. Zeker de moeite waard om te lezen. Lees het op https://www.jellowzorg.nl/blog/freelancers/regels-in-de-zorg #regelsindezorg #regeldruk #regeldrukindezorg #regeldrukvermindering #administratie #financieeldagblad #fd #freelancer #freelance #freelancers #zzp #zzper #zzpers #jellow #jellowzorgMorgenochtend is het zover! Ben jij ook zo benieuwd wat wij op Valentijnsdag hebben georganiseerd voor alle zorgprofessionals? Zorg dan dat je onze pagina volgt en houd onze pagina goed in de gaten! 
#freelance #zorgprofessional #zorg #zzpzorgIn samenwerking met @kiwa stimuleren wij het behalen van een bewijs van kwaliteit voor alle zelfstandige zorgprofessionals. Voor de zorgprofessionals scheelt dit bewijs enorm in de administratieve rompslomp. Voor zorgorganisaties is er betere inzage in de kwaliteit van zorg (wet WKKGZ) die de zorgprofessionals leveren. Ga naar www.mijnkeurmerk.nl voor meer informatie! #kiwa #mijnkeurmerk #kwaliteit #kwaliteitindezorg #freelancer #freelance #freelancers #zzp #zzper #zzpers #zelfstandige #zelfstandigen #bewijs #bewijskwaliteit #jellow #jellowzorgHoe wek je vertrouwen als ZZP’er in de zorg? Een vraag die vanuit mijnkeurmerk.nl beantwoord wordt. Lees nu de blog van Denise Ijsselstijn over de waarde van een KIWA keurmerk. 
https://www.jellowzorg.nl/blog/freelancers/hoe-wek-je-vertrouwen-als-zzper-in-de-zorg #freelance #freelancer #freelancers #zzp #zpper #zzpers #kiwa #mijnkeurmerk #wkkgz #kwaliteit #kwaliteitzorg #jellow #jellowzorgDag van de ondernemers! Vandaag danken we hen voor hun durf en doorzettingsvermogen! #dagvan #dagvandeondernemer #dagvandeondernemer2019 #jellow #jellowzorg #freelance #freelancer #zzper #zzpLees nu onze wekelijkse blog over mijnkeurmerk op https://www.jellowzorg.nl/blog #jellowzorg #jellow #kwaliteit #kwaliteitindezorg #kiwa #mijnkeurmerk #samenwerken #samenwerkenindezorg #healthHet aantal freelancers in Nederland blijft stijgen, zo ook in de zorgsector. Deze week is Susan Mulder in de cijfers van het CBS gedoken en heeft hier een blog over geschreven. https://www.jellowzorg.nl/blog/hoeveel-freelancers-zijn-er-in-nederland #jellowzorg #jellow #freelancer #freelancers #freelancersindezorg #zzper #zzp #freelance #zzpersVandaag is het 3 december 2019: Wereld Gehandicapten Dag. 
#wereldgehandicaptemdah #gehandicaptendah #gehandicaptenzorg #zorg #healthcare #jellowzorg #jellow #zinnigezorgHedendaagse kijk op inzet van zorgprofessionals. Dit keer een blog geschreven door @martijnlupke Lees het op www.jellowzorg.nl #freelancer #freelancers #zzp#zzper #healthcare #freelancerindezorg #zorgfreelancer #jellow #jellowzorgLees nu de blog van @samantha_dbr over haar ervaring als freelance verpleegkundig specialist
#freelancer #freelance #zzper #zzp #nurse #nursepractitioner #nursepractitionerstudent #verpleegkundige #verpleegkundigen #verpleegkundigspecialist #jellow #jellowzorg

Stage Business Development

Wat gebeurt er allemaal bij JellowZorg?

JellowZorg is hét online freelance netwerk, opgebouwd door organisaties en freelancers in de zorg. Wij hebben als doel zorgorganisaties en freelancers sneller en eenvoudiger met elkaar te matchen, zonder tussenkomst van een intermediair. Dit werkt voor zorgorganisaties dus direct besparend. Het is in deze tijd, waar het aantal opdrachten voor freelancers in de zorg flink groeit, voor zorgorganisaties noodzakelijk om zelf te beschikken over een eerlijk en kwalitatief freelance netwerk.

Het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van zorgorganisaties in de regio met elkaar worden verbonden. En dat is ook waar wij ons elke dag mee bezig houden. Zorgorganisaties intensiever in de regio laten samenwerken. Wij zien dat het daardoor beter gaat binnen de markt van opdrachtgevers en freelancers.

Klinkt interessant. Wat kan ik leren tijdens mijn stage bij JellowZorg?

Ons team is op zoek naar een topper die voor minimaal 3 maanden meedenkt hoe JellowZorg het beste haar klanten kan bereiken. Samen bepalen wij hiervoor de strategie en de externe communicatie van JellowZorg. Dit alles met als doel om JellowZorg top of mind te krijgen bij haar klanten.

Je gaat op zoek naar interessante zorgorganisaties die intensiever met andere organisaties willen samenwerken op het thema 'freelancers in de zorg'. Ook verzamel en analyseer je de wensen van deze organisaties zodat jij kan helpen bij het vinden van de juiste freelancers  (denk hierbij aan het uitvragen van de behoeften van opdrachtgevers, opzetten eigen netwerk, werken conform wet-en regelgeving etc).  Je werkt zelfstandig en in alle vrijheid en pakt nieuwe initiatieven op. In overleg is er natuurlijk genoeg ruimte voor het invullen een mooie stage- of scriptieopdracht voor jouw studie. Je bent als stagiair(e) echt onderdeel van het team en dus van de hele Jellow-familie.

Wat Fleur ervan vindt: "Vanuit mijn eigen achtergrond als HBO-Verpleegkundige heb ik gezien hoe de zorgvraag en het aanbod verder verandert. De overheid zet steeds meer in op regionale samenwerkingen en wijst terecht op het belang van kwalitatieve zorg. Bij JellowZorg staan kwaliteit van zorg én regionale samenwerking tussen zorgorganisaties voorop. Het is heel mooi om te ervaren hoe JellowZorg deze visie overdraagt aan zorgsector."

Oke, top! Welke kennis en kwaliteiten hebben jullie van mij nodig?

 • Je zit in het derde of vierde jaar van je opleiding; bijvoorbeeld een studie commerciële economie, communicatie of een studie in de zorg
 • Je bent zelfstandig en ondernemend. De zorg zit in je DNA en heeft jouw natuurlijke interesse  
 • Je werkt met passie om de beste resultaten te bereiken
 • Je bent communicatief sterk en legt daardoor gemakkelijk contact met freelancers en opdrachtgevers
 • ​Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar (het aantal uur nog nader te bespreken)

En…wat bieden wij?

De freelancemarkt is dynamisch, dus stage lopen bij JellowZorg ook! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een startende en ambitieuze onderneming. We werken niet met een prikklok maar vragen wel commitment en flexibiliteit.

Even zwart op wit:

 • Jij krijgt een stagevergoeding van €400,- (op basis van 40 uur)
 • Er is ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit je studie
 • Je mag meewerken in een platte en informele organisatie met veel ruimte voor gezelligheid
 • De kans om te leren van een enthousiast en ervaren salesteam
 • Ons kantoor in Naarden en Baarn is inspirerend, maar wil je af en toe thuis werken dan is dat natuurlijk geen probleem
 • Elke dag een gezonde en verse lunch
 • ​Elke maandag van 17:00-18:00 sporten met je team

Ja, ik wil!

Inmiddels zijn al een aantal stagiair(e)s jou met veel enthousiasme voorgegaan. Ben jij ook enthousiast en wil jij samen met ons de freelancemarkt voor de zorg echt vorm gaan geven? Stuur dan je cv en motivatie naar [email protected] Je kan natuurlijk ook altijd even bellen/mailen voor vragen en of opmerkingen!

En heb je het na afronding van je stage enorm naar je zin en ben je een echte aanwinst voor JellowZorg? Dan kun je direct bij ons komen werken!

Armand Tilman | [email protected] | 035-7370352

 

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.