Jellow Join the Club kick off event gaat bijna van start! Samen met freelancers en opdrachtgevers werken we samen om de freelancemarkt op z’n kop te zetten. To be continued! #teamjellow #jellow #jointheclub #samenwerkenalsnooittevorenSamenwerken als nooit te voren! Morgen vindt het eerste Jellow Join the Club evenement plaats. Tijdens deze kick off kijken we samen met freelancers hoe we elkaar het beste kunnen helpen! Mede mogelijk gemaakt door @donna_veldhuizen #jointheclub #jellowzorg #teamjellow #freelancersindezorg #samenwerkenalsnooittevorenThose rainy days #jellowplu #teamjellowzorg #jellowzorg #☔️Is het al bijna weekend? Zoek jij een Sales Stage? We zoeken er namelijk eentje bij! Toen de zon nog scheen Tot maandag! Code geel vandaag op kantoor bij Jellow! #codejellow #codegeel #buitensneeuwbinnenwarm1000 freelancers hebben zich bij JellowZorg aangesloten! Ben jij op zoek naar een freelance opdracht in de zorg? Schrijf je dan nu gratis in op www.jellowzorg.nl! #freelancers #zzp #jellowzorg #freelancersindezorg #linkinbioHebben jullie ons al zien hangen? #jellowzorg #utrecht #cs #freelancersindezorgWil jij als freelancer opdrachten ontvangen voor in de zorg? Schrijf je nu gratis in op jellowzorg.nl! #jellowzorg

Stage Business Development

Wat gebeurt er allemaal bij JellowZorg?

JellowZorg is hét online freelance netwerk, opgebouwd door organisaties en freelancers in de zorg. Wij hebben als doel zorgorganisaties en freelancers sneller en eenvoudiger met elkaar te matchen, zonder tussenkomst van een intermediair. Dit werkt voor zorgorganisaties dus direct besparend. Het is in deze tijd, waar het aantal opdrachten voor freelancers in de zorg flink groeit, voor zorgorganisaties noodzakelijk om zelf te beschikken over een eerlijk en kwalitatief freelance netwerk.

Het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van zorgorganisaties in de regio met elkaar worden verbonden. En dat is ook waar wij ons elke dag mee bezig houden. Zorgorganisaties intensiever in de regio laten samenwerken. Wij zien dat het daardoor beter gaat binnen de markt van opdrachtgevers en freelancers.

Klinkt interessant. Wat kan ik leren tijdens mijn stage bij JellowZorg?

Ons team is op zoek naar een topper die voor minimaal 3 maanden meedenkt hoe JellowZorg het beste haar klanten kan bereiken. Samen bepalen wij hiervoor de strategie en de externe communicatie van JellowZorg. Dit alles met als doel om JellowZorg top of mind te krijgen bij haar klanten.

Je gaat op zoek naar interessante zorgorganisaties die intensiever met andere organisaties willen samenwerken op het thema 'freelancers in de zorg'. Ook verzamel en analyseer je de wensen van deze organisaties zodat jij kan helpen bij het vinden van de juiste freelancers  (denk hierbij aan het uitvragen van de behoeften van opdrachtgevers, opzetten eigen netwerk, werken conform wet-en regelgeving etc).  Je werkt zelfstandig en in alle vrijheid en pakt nieuwe initiatieven op. In overleg is er natuurlijk genoeg ruimte voor het invullen een mooie stage- of scriptieopdracht voor jouw studie. Je bent als stagiair(e) echt onderdeel van het team en dus van de hele Jellow-familie.

Wat Fleur ervan vindt: "Vanuit mijn eigen achtergrond als HBO-Verpleegkundige heb ik gezien hoe de zorgvraag en het aanbod verder verandert. De overheid zet steeds meer in op regionale samenwerkingen en wijst terecht op het belang van kwalitatieve zorg. Bij JellowZorg staan kwaliteit van zorg én regionale samenwerking tussen zorgorganisaties voorop. Het is heel mooi om te ervaren hoe JellowZorg deze visie overdraagt aan zorgsector."

Oke, top! Welke kennis en kwaliteiten hebben jullie van mij nodig?

 • Je zit in het derde of vierde jaar van je opleiding; bijvoorbeeld een studie commerciële economie, communicatie of een studie in de zorg
 • Je bent zelfstandig en ondernemend. De zorg zit in je DNA en heeft jouw natuurlijke interesse  
 • Je werkt met passie om de beste resultaten te bereiken
 • Je bent communicatief sterk en legt daardoor gemakkelijk contact met freelancers en opdrachtgevers
 • ​Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar (het aantal uur nog nader te bespreken)

En…wat bieden wij?

De freelancemarkt is dynamisch, dus stage lopen bij JellowZorg ook! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een startende en ambitieuze onderneming. We werken niet met een prikklok maar vragen wel commitment en flexibiliteit.

Even zwart op wit:

 • Jij krijgt een stagevergoeding van €400,- (op basis van 40 uur)
 • Er is ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit je studie
 • Je mag meewerken in een platte en informele organisatie met veel ruimte voor gezelligheid
 • De kans om te leren van een enthousiast en ervaren salesteam
 • Ons kantoor in Naarden en Baarn is inspirerend, maar wil je af en toe thuis werken dan is dat natuurlijk geen probleem
 • Elke dag een gezonde en verse lunch
 • ​Elke maandag van 17:00-18:00 sporten met je team

Ja, ik wil!

Inmiddels zijn al een aantal stagiair(e)s jou met veel enthousiasme voorgegaan. Ben jij ook enthousiast en wil jij samen met ons de freelancemarkt voor de zorg echt vorm gaan geven? Stuur dan je cv en motivatie naar armand.tilman@jellowzorg.nl. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen/mailen voor vragen en of opmerkingen!

En heb je het na afronding van je stage enorm naar je zin en ben je een echte aanwinst voor JellowZorg? Dan kun je direct bij ons komen werken!

Armand Tilman | armand.tilman@jellowzorg.nl | 035-7370352

 

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.