Waarom JellowZorg?

…voor zorgorganisaties?
Waarom zou je als zorgorganisatie je netwerk delen met andere zorgorganisaties? Nou, heel simpel: je krijgt er honderden netwerken voor terug! Vind je de geschikte professional niet in je eigen netwerk, dan wel één in het netwerk van de ander. JellowZorg bundelt de beste freelance professionals van alle aangesloten zorginstellingen. Dus niet meer elke zorgorganisatie voor zich, maar samen bouwen aan één groot netwerk in de zorg.

Je brengt je eigen pool van freelancers in kaart en bouwt tegelijkertijd mee aan één groot netwerk dat altijd en overal tot je beschikking staat. Bovendien kan je als opdrachtgever elke professional rechtstreeks benaderen en bij inhuur betaal je geen bemiddelingskosten.

En alleen de beste freelancers die graag willen werken in de zorg worden toegelaten tot JellowZorg. We hebben namelijk experts die de professional vooraf screent. Zo ben je als zorgorganisatie altijd verzekerd van kwaliteit.

…voor freelancers?
Freelancers schrijven zich gratis in en vergroten eenvoudig hun netwerk van opdrachtgevers. Je hoeft dus niet meer op tientallen sites je profiel bij te houden, maar je kunt met één druk op de knop je profiel bijwerken voor alle opdrachtgevers. Bovendien hoef je niet meer met honderden tegelijk op dezelfde vacatures te reageren, want de organisaties benaderen jou.

play_arrow

Freelancer nodig?

Kom direct in contact met op kwaliteit
gecontroleerde
freelancers.

Opdracht plaatsen

Opdrachten nodig?

Al 1708 bedrijven zoeken via Jellow
naar de beste freelancers.

Aanmelden als freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.