page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Op zoek naar een sales freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare sales freelancers.

 • Direct contact met 951 sales freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van sales freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot sales freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen sales freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Ben jij op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in sales?

Ben jij dringend op zoek naar een freelancer voor jouw sales opdracht? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een groot netwerk van sales freelancers met veel verschillende achtergronden. Bij Jellow kan je terecht als je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook als je hier nog wat extra hulp bij nodig hebt of gewoon jouw netwerk wil uitbreiden.

 • Welke verschillende functies kan een sales freelancer uitvoeren?

  Een freelancer die actief is in het sales branche kan verschillende functies uitoefenen. Jellow heeft een ruim aanbod aan freelancers in de sales branche. We hebben een aantal functietitels voor je op een rij gezet: Accountmanager, Sales director, Commercieel directeur, Business development manager en Salesmanager.

 • Beschrijf de opdracht voor de sales freelancer zo duidelijk mogelijk

  Sales freelancers kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdrachtomschrijving. Wij raden aan om de volgende elementen mee te nemen in de opdrachtomschrijving:

  - Het verwachte eindresultaat
  - Informatie wat betreft de werkomgeving (wordt bijvoorbeeld van de freelancer verwacht dat hij/zij naar jouw bedrijf komt of kan hij/zij vanuit huis werken)
  - Waar wil je de focus op leggen (bijvoorbeeld: aankoopprocessen, sales buitendienst of account management)?

  Hoe gedetailleerder de opdrachtomschrijving, hoe meer relevant de selecties zullen zijn en meer inhoudelijk de reacties zullen zijn.

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  Opdrachten voor sales freelancers kunnen soms flink uiteen lopen. Het is daarom van belang dat je zo specifiek mogelijk bent in je opdrachtomschrijving. Het kan zijn dat jouw bedrijf actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarom op zoek is naar een freelancer die al enige ervaring heeft binnen deze branche of doelgroep. Als dit het geval is raden wij aan om dit mee te nemen in de opdrachtomschrijving. Op deze manier kun je het snelst een freelancer vinden met de skills en ervaringen die jij zoekt voor je opdracht.

  Met jouw Jellow abonnement kun je snel en eenvoudig de meest geschikte sales freelancer voor jouw opdracht vinden!

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van een sales zzp’er?

  Het uurtarief van sales zzp’er verschilt. Dit komt omdat iedere freelancer een ander opleidingsniveau heeft en ze hebben natuurlijk verschillende werkervaringen. Op basis van onze data blijkt dat in het uurtarief de werkervaring het belangrijkste weegt. Op het gebied van sales, hebben freelancers met een hbo/wo opleidingsniveau een gemiddeld uurtarief wanneer zij 0-5 jaar werkervaring hebben van: €55,-. Met 5-10 jaar werkervaring is het gemiddelde uurtarief voor sales freelancers dat gevraagd wordt €65,- en voor 10 jaar of meer is dit gemiddelde €90,-.

  Het uurtarief dat de professionals hebben ingevuld in hun profiel, is indicatief. Omdat iedere opdracht een anders is (andere inhoud en andere ‘lengte’), kan het namelijk lastig zijn voor een freelancer om precies te zijn in het uurtarief. Dat houdt in dat jij samen met de freelancer kan overleggen over het exacte uurtarief, maar dat dit wel rond het ‘indicatieve uurtarief’ ligt.

Hieronder beantwoorden wij een paar van de meest gestelde vragen. Voor aanvullende vragen of een persoonlijk gesprek kun je altijd contact met ons opnemen.

Onze contactgegevens kun je hier vinden.

 • In welke vakgebieden zijn sales freelancers doorgaans actief?

  Freelancers uit de sales sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Account management, Zakelijke dienstverlening, Aankoop, Management ondersteuning.

 • Waar gaat de sales freelancer haar of zijn werk uitvoeren?

  Per bedrijf en per freelancer is het verschillend waar ‘het werk’ uitgevoerd wordt. In sommige gevallen heeft een freelancer geen eigen kantoor, anderen werken thuis of huren een (gemeenschappelijke) werkplek. Iedere freelancer, en iedere opdrachtgever, heeft een andere voorkeur voor een werkplek.

  Het aantal freelancers dat daadwerkelijk ‘thuiswerkt’ neemt af. Veel freelancer zoeken toch een plekje op een kantoor of een werkplek waar zij kennis kunnen delen met anderen. Van het aantal freelancers dat niet thuiswerkt, blijkt meer dan de helft bij de opdrachtgever op kantoor te werken. Onder andere zodat er snel geschakeld kan worden, wat handig is tijdens sommige projecten. Het gebeurt dus met enige regelmaat dat opdrachtgevers de freelancer een werkplek aanbieden op kantoor.

  Omdat iedereen een andere voorkeur heeft, is het belangrijk dat je met de freelancer overlegt waar zij of hij het werk uitvoert.

 • Wat kan een freelancer gespecialiseerd in sales voor jouw bedrijf betekenen?

  Binnen het vakgebied sales, hebben freelancers verschillende specialisaties. Je zou hierbij kunnen denken aan een sales trainer, interim accountmanager, interim sales director of een interim sales manager.

  Met een freelancers gespecialiseerd in sales zorg je ervoor dat jij tijdelijk kennis of hulp in huis haalt. Natuurlijk is het afhankelijk van welke functie jij zoekt, wat een freelancer voor jou kan betekenen. Zo kan een salesmanager ervoor zorgen dat een team wordt aangestuurd en is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ‘de verkoop’ van een product. Aan de andere kant kan bijvoorbeeld een zzp accountmanager jouw (tijdelijk) helpen bij relatiebeheer.

Heb je nog aanvullende vragen of zou je graag een persoonlijk gesprek met één van onze werknemers willen? Wij helpen graag! Onze contactgegevens kun je hier vinden.
Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind jouw sales zzp'er

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom diret in contact met de beste en beschikbare sales zzp'ers

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.