page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare onderwijs freelancers.

 • Direct contact met 133 onderwijs freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van onderwijs freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot onderwijs freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen onderwijs freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Zoek jij een freelance docent of zzp'er in het onderwijs voor jouw opdracht?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres! Wij hebben een groot netwerk freelancers met verschillende onderwijsgerelateerde achtergronden. Bij ons kun je terecht als je al precies weet wat voor freelancer je zoekt, maar ook als je hierbij nog wat extra hulp nodig hebt. • Welke specialisaties hebben de freelance onderwijsdeskundigen in het Jellow freelance netwerk?

  In ons netwerk bevinden zich verschillende soorten onderwijs freelancers. Een paar voorbeelden zijn: een freelance docent, een freelance studieloopbaanbegeleider, een zzp leerkracht, een freelance taaltrainer en een freelance docent

  Staat het profiel waar jij naar op zoek bent hier tussen? Geef dit dan aan in je zoektocht. Onze online webapplicatie zal je helpen bij je zoektocht naar de perfecte onderwijs freelancer. Ook kunnen wij jou bijstaan met onze matchmaking service.

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever actief is binnen een bepaalde branche of doelgroep en daarop op zoek is naar iemand die al ervaring heeft binnen de desbetreffende branche of doelgroep. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op taallessen? Dan kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een freelancer die hier al enige ervaring mee heeft. Ben jij op zoek naar een onderwijs freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep? Geef dit dan aan in je opdrachtomschrijving! Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche of doelgroep zoeken, of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte design freelancers voor jouw opdracht maken.

  Kortom: hoe gedetailleerder jouw opdrachtomschrijving, hoe beter! Een specifieke opdrachtomschrijving laat ons toe om de best passende onderwijs freelancer voor jouw bedrijf te vinden. Als je nog twijfelt over bepaalde elementen binnen jouw opdrachtomschrijving kun je altijd contact met ons opnemen. In overleg kunnen we de opdracht dan vorm en inhoud geven. We helpen graag!

Wanneer je gebruik maak van één van onze Jellow abonnementen kan je zelf door het netwerk zoeken, maar ook het is mogelijk dat wij voor jou een selectie maken van de meest geschikte freelancers voor jouw opdracht. Om een duidelijk beeld te geven van het Jellow netwerk hebben wij hieronder een paar vragen beantwoord van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je liever persoonlijk contact met ons? Wij helpen graag!

 • In welke vakgebieden zijn freelance onderwijsdeskundigen doorgaans actief?

  Freelancers uit de onderwijssector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Basisonderwijs, Secundair onderwijs, Hoger onderwijs, Bijles sector, Avondonderwijs en Studieloopbaanbegeleiding

 • Hoe vind je de beste freelancer?

  Wellicht heb je al een duidelijk beeld voor ogen naar wat voor onderwijsdeskundige jij zoekt. Het is dan verstandig om dit zo concreet mogelijk te beschrijven in de opdrachtomschrijving, maar hoe beschrijf je dit zo concreet mogelijk? Wij geven een aantal tips: Ga na welke skills jij belangrijk vindt; vind je iemand met ervaring een pré?; heb je opleidingseisen?; Welke specifieke eisen vind je belangrijk?; Vind je flexibiliteit of bereikbaarheid belangrijk?

  Mocht je nog geen specifieke eisen hebben, maar wil je eerst eens rondkijken welke freelancers wij tot onze beschikking hebben voor jouw opdracht? Dan is het ook mogelijk om via de 'zoekbutton' handmatig te zoeken naar freelancers. Elke freelancer heeft hetzelfde profiel format. Dit houdt in dat je eenvoudig freelancer met elkaar kan vergelijken, maar freelancers kunnen zelf hun profiel verrijken door bijvoorbeeld hun website of portfolio toe te voegen.

  Maak daarnaast ook een duidelijke beschrijving van de werkomgeving. Gaat de freelancer bijvoorbeeld in een team werken of alleen? En zou de freelancer vanuit huis kunnen werken of wordt er van hem/haar verwacht dat hij/zij naar jouw bedrijf komt.

Voor aanvullende vragen kun je altijd even onze FAQ bekijken. Wil je precies weten hoe Jellow werkt? Dan kan je ook een kijkje nemen op de Hoe werkt het? pagina. Daar vind je meer informatie over hoe Jellow nu eigenlijk werkt voor als je een freelancer zoekt en waarom intermediairs en tussenpersonen niet meer nodig zijn.

Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.