page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Op zoek naar een marketing freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare freelance marketeers.

 • Direct contact met 1379 marketing freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van marketing freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot marketing freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen marketing freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Zoek jij een marketing freelancer voor jouw opdracht?

Dan ben je bij Jellow aan het goede adres, want veel marketing freelancers zijn actief bij Jellow. Hieronder worden diverse vragen beantwoord omtrent het inhuren van de juiste marketing freelancer en op het gebied van interim marketing.

Wanneer je behoefte hebt aan meer persoonlijk contact, of hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste persoon voor jouw interim opdracht, kun je altijd een mail sturen naar info@jellow.nl of ons bellen op 035-7370352.

 • Is er een gemiddeld uurtarief waar je rekening mee kan houden?

  Het gemiddeld uurtarief van de freelancers binnen Jellow ligt tussen de €25,- en €150,- per uur en komt uit op een gemiddelde van 80,- per uur. Deze verschillen hangen van een aantal factoren af. Zo speelt het aantal jaar werkervaring, de complexiteit van een opdracht, het opleidingsniveau, de branche en de hoeveelheid tijd een belangrijke rol indien er een uurtarief opgemaakt dient te worden. Het is belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken met de freelancer. Een uurtarief is ook slechts een indicatie. Hierover kan nog onderhandeld worden met de freelancer.

 • Wat gebeurt er met de financiële en contractuele zaken indien ik een marketing freelancer inhuur?

  Wanneer je een marketing freelancer inhuurt via Jellow hoef je je over de financiële en contractuele zaken geen zorgen meer te maken. Dit verloopt namelijk via de professionals van Jellow Contracting. Zij zorgen voor de afwikkeling van de contractuele en financiële zaken van een inhuur. Dit alles gebeurt volgens de laatste wet- en regelgeving en is dus ook conform wet DBA.

 • Op welke locatie kan de freelancer zijn opdracht uitvoeren?

  Een freelancer kan zijn opdracht op verschillende locaties uitvoeren; dit kan vanuit huis, vanuit kantoor, op locatie of een combinatie hiervan. Een freelancer is wat betreft de werklocatie vaak meer flexibel dan een vaste medewerker. Het is daarbij echter wel belangrijk dat de opdrachtgever zijn wensen hierover op tijd kenbaar maakt aan de freelancer.

  De voorkeur wat betreft de werklocatie kan al aangegeven worden in de opdrachtomschrijving. Dit zorgt voor duidelijkheid en hierdoor komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

Wanneer je meer inzoomt op het online specialisme kan er gedacht worden aan de volgende interim functies: Online marketeers, SEO en SEA specialisten, Social Media specialisten, Content managers of freelance event managers.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden om een beeld te creëren bij de verschillende functies die onder het vakgebied marketing vallen. Er zijn uiteraard nog freelancers met veel meer verschillende functietitels die zich hebben aangesloten bij het netwerk.

 • Hoe kan ik een marketing freelancer inhuren?

  Dat is eigenlijk vrij simpel! Je kan bij Jellow een abonnement afsluiten. Met dit abonnement krijg jij een account, waarmee jij zelfstandig in het Jellow netwerk kan zoeken, vinden en bewonderen.

  Is het je eerste keer? Dan zal Team Jellow samen met jouw de opdracht grondig doornemen en je vervolgens helpen met het maken van de eerste selectie. Heb je extra zoek & vind credit bij jouw abonnement aangevraagd? Dan kan je vragen of het sales team voor jou een kwalitatief hoogwaardige selectie opstelt. Dit hoef je dan niet zelf te doen, wat tijd en moeite scheelt. Anderzijds, kan je zelf jouw selecties maken. Binnen een paar uur stromen de eerste reacties binnen. Jij kunt hier gemakkelijk en direct op reageren en online het gesprek met ze aan gaan. Als je toch liever behoefte hebt aan een face-to-face gesprek, is dit natuurlijk ook helemaal goed. Je wordt vrij gelaten om daar op je eigen manier invulling aan te geven.

  Heb je een goede freelancer gevonden en lijkt het de freelancer leuk om voor jou aan de slag te gaan? Dan kan jij heel eenvoudig de freelancer inhuren door naar zijn of haar profiel te gaan en op de knop ‘inhuren’ te klikken. Vervolgens vul je een aantal gegevens in, en vervolgens wordt dit naar de freelancer gestuurd. Maak je gebruik van Jellow Contracting? Dan regelen zij vervolgens alle financiële en contractuele zaken met je, zodat jij daar vrijwel geen omkijken meer naar hebt.

 • Op welke wijze kan je een marketing opdracht zo goed mogelijk beschrijven voor de freelancer?

  Om een kwalitatief hoogwaardige selectie van freelancers op te kunnen stellen, is het belangrijk dat de opdracht zo duidelijk en concreet mogelijk omschreven wordt in de opdrachtomschrijving. Dit kan gerealiseerd worden door de volgende elementen in de opdrachtomschrijving te vermelden: De start- en (eventuele) einddatum; Het aantal uur per week of het totaal aantal uren; Gewenste ervaring; Functieprofiel; Indicatie uurtarief; Locatie (thuis/kantoor/op locatie of combinatie); Werkzaamheden.

Wanneer jij een opdracht plaatst in het netwerk, krijg je binnen 24 uur reactie op jouw opdracht. Omdat bemiddelingsbureaus, intermediairs of andere tussenpersonen geen toegang hebben tot het netwerk, heb jij direct contact met de freelancers die reageren. Twijfel je nog of de juiste freelancer zich in het netwerk bevindt voor jouw interim opdracht? Wil je meer informatie over het opbouwen van een freelance poule, of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw marketing freelancer!

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom binnen 24 uur in contact met de beste en beschikbare marketing freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.