page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Op zoek naar een IT freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare freelancers in de IT.

.
 • Direct contact met 672 ICT freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van it freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot it freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen it freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in ICT of IT?

Bij Jellow helpen wij jou graag bij het vinden van de perfecte freelancer! Binnen ons grote netwerk hebben wij veel IT en ICT freelancers met verschillende achtergronden. Bij ons kun je terecht als je al precies voor ogen hebt waar je een freelancer voor nodig hebt, maar ook als hierbij wat extra hulp nodig hebt.

Wanneer je een Jellow 24/7 abonnement hebt kun je binnen ons grote netwerk onbeperkt browsen en ict zzp'ers uitnodigen voor jouw opdracht. Wij helpen graag bij jouw zoektocht naar de perfecte freelancer.

 • In welke vakgebieden zijn IT freelancers doorgaans actief?

  Freelancers uit de IT sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: IT; SAP; Oracle; Network Infrastructure; Business Intelligence; Quality Assurance; Unix Linux

 • Beschrijf de opdracht voor de IT freelancer zo duidelijk mogelijk

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in IT kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving.

  Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de IT’er nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer.

  Een voorbeeld: Het denkniveau, aantal jaren ervaring of bepaalde kennis of skills (SAP, Oracle, Unix Lunix)

  Wees vervolgens gedetailleerd in het omschrijven van de opdracht. Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig voor de freelancer. Zal hij/zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanop afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij/zij naar jouw bedrijf komt?

  Hoe gedetailleerder je bent in het omschrijven van de opdracht, hoe beter de freelancer jouw opdracht kan inschatten. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte freelancers uit te nodigen voor jouw job. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

 • Welke specialisaties hebben de IT freelancers in het Jellow freelance netwerk?

  In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten IT freelancers, zoals: SAP expert; Project manager IT; IT consultant; IT support; Business Intelligence engineer; Business/functioneel analyst en Tester

  Staat het profiel dat jij nodig hebt voor je opdracht hier tussen of zoek je juist een combinatie van verschillende profielen? Geef dit gerust mee in je zoektocht. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte freelancer en kunnen je ook altijd bijstaan met onze matchmaking service.

Daarom kun je een opdracht met ons delen, waarna wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou uitnodigen. Dit is vrijblijvend, no cure no pay. Doorgaans brengen we jou snel in contact met de best passende freelancer.

Hieronder beantwoorden wij een paar van de meest gestelde vragen. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via onze contactgegevens hierboven. Wij helpen je graag!

 • Hoe vind je de juiste IT freelancer voor jouw opdracht?

  Werkgevers hebben vaak al een goed beeld van de freelancer die ze zoeken. De ene werkgever vindt het belangrijk dat een freelancer passie heeft voor het vak met veel enthousiasme te werk gaat. De andere werkgever is op zoek naar een freelancer met bepaalde skills.

  Het is van belang dat je als werkgever een zeer specifieke opdrachtomschrijving geeft. Aan de hand van een duidelijke opdrachtomschrijving kunnen wij voor jou de IT freelancer vinden die het beste past bij jouw opdracht.

  Bij Jellow maken wij gebruik van een vast format. Dit zorgt ervoor dat alle profielen hetzelfde zijn ingedeeld. Freelancers krijgen de mogelijkheid om hun profiel uit te bereiden door hun website (inclusief portfolio) toe te voegen. Deze overzichtelijke profielen helpen jou bij het vinden van de perfecte IT freelancer!

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche?

  Ben je op zoek naar een freelancer in een specifieke branche? Dan is het van belang om dit duidelijk te maken in je opdrachtomschrijving. Wellicht vind jij het als opdrachtgever handig dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor een specifieke doelgroep of opdracht in een bepaalde sector heeft uitgevoerd. Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche zoeken, maar ook kunnen wij een shortlist of selectie van geschikte IT freelancers voor jouw opdracht uitwerken.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren of over de ict en it freelancers? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een zzp'er zoekt.
Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind de beste IT freelancer voor jouw opdracht

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom binnen 24 uur in contact met de beste en beschikbare IT freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.