page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Op zoek naar een human resource freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare human resource freelancers.

 • Direct contact met 232 HRM freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van human resource management freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot human resource management freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen human resource management freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Wil jij een freelancer inhuren op het gebied van Human Resource Management (HRM)?

Voor een interim opdracht in de richting van HRM ben je bij Jellow.nl op het juiste adres. Er zijn veel zzp’ers beschikbaar in de richting van HRM. Voordat jij je opdracht plaatst of een omschrijving toevoegt, is het belangrijk dat jij goed in kaart hebt hoe je opdracht eruitziet en welke freelancer het beste bij deze opdracht past.

Weet je bijvoorbeeld al een startdatum en de omvang van de opdracht? En weet jij welke (soft)skills een freelancer nodig heeft om de opdracht goed te vervullen?

 • Wat is een Human Resource Management (HRM) freelancer?

  Een freelancer in het gebied van HRM richt zich vooral op personeel en arbeid: mensen en hun werk binnen organisaties. Bij Jellow vinden we freelancers gespecialiseerd in ARBO en Gezondheid.

  Daarnaast hebben we ook zzp’ers die gespecialiseerd zijn in Human Resources, zoals: Interim HR Manager, Interim Recruiter, Interim HR Adviseur, Interim Manager, en Organisatieadviseur.

  Daarnaast hebben freelancers gespecialiseerd in re-integratie zich ook aangesloten bij het netwerk.

 • Is de opdracht voor een freelancer actief in HRM voor een speciale branche of doelgroep?

  Elk bedrijf is anders en het kan zijn dat jij het prettig vindt dat een freelancer een bepaalde affiniteit heeft met hetgeen jouw bedrijf zich bezighoudt, of dat je bepaalde soft skills belangrijk vindt. Bij Jellow kan je cv’s van freelancers bekijken en is er ook een mogelijkheid voor de freelancers om een Jellowscan te doen. Met deze scan worden een op basis van verschillende vragen de soft skills vastgelegd en in een rapport weergeven. Een freelancer kan ervoor kiezen om deze te delen op haar/zijn profiel. Ook kunnen wij je helpen om de beste freelancer te vinden voor jouw opdracht. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een specifieke omschrijving te geven van een opdracht.

 • Wat kan een freelancer gespecialiseerd in HRM voor jouw bedrijf betekenen?

  Een HRM freelancer kan je voor verschillende opdrachten inzetten. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld (een extra hulp bij) recruitment, reorganisatie, innovatie, coaching, begeleiding, het schrijven van beleidsstukken, afhandelen van contracten en administratie, functioneringsgesprekken, herstructureren van processen of juist een nieuw (onboarding) proces starten.

  Het is handig om goed na te denken welke resultaten jij graag wil zien aan het einde van de opdracht zodat je heel specifiek kan zijn. Dan is de opdracht goed afgebakend en kunnen hier ook geen misverstanden over ontstaan. Weet je eigenlijk niet precies wat je van een freelancer in HRM kan verwachten? Een goede freelancer bespreekt met jou de opties en de mogelijke resultaten. Het is niet voor niets haar/zijn vakgebied en specialisatie.

Wij kunnen jou ook helpen bij het vinden van de meest geschikte freelancer. Is het de eerste keer dat je Jellow gebruikt? Dan kunnen we een afspraak inplannen waarin we uitleggen hoe jij Jellow kan gebruiken en selecties kan maken voor jouw opdracht. Wil je gebruik maken van de 'full-service'? Dan zorgen wij voor een handgemaakte selectie.

Hieronder worden de meest gestelde vragen beantwoord en tips gegeven. Staat jouw vraag er niet tussen, of wil je bepaalde zaken liever samen bespreken? Mail of bel ons gerust!

 • Waar kan freelance met expertise in HRM voor gebruikt worden?

  Dit hangt af van waarvoor jij een zzp’er wil inhuren. Wil je inspelen op een bepaalde drukte in jouw organisatie, wil je dat er binnen de organisatie een bepaalde verandering plaatsvindt of heb je skills nodig die ‘niet aanwezig zijn’ in jouw bedrijf op dit moment?

  Er zit namelijk een verschil tussen een freelancer inhuren om iets voor jou te maken, of een freelancer inhuren om mee te laten draaien in jouw bedrijf. Je kan in ieder geval denken aan het resultaat dat jij graag wilt behalen met het inzetten van een freelancer.

  Een interim HR manager werd door opdrachtgevers vaak gebruikt om een organisatie of bedrijf te reorganiseren of ‘herstructureren’. Waarbij in sommige gevallen een interimmer werd ingehuurd om objectief te zijn. Nu worden vaak specialisten in HRM ingehuurd wanneer een bedrijf te klein is om iemand hiervoor fulltime in dienst te nemen, of dat er nieuw ‘salarishuis’ gemaakt wordt waarbij expertise nodig is, als recruiter, begeleiding bij sociale inspectie of bijvoorbeeld om bepaalde HR-software te implementeren en uit te leggen.

 • Omschrijf de opdracht van de HRM freelancer zo duidelijk mogelijk.

  Om efficiënt een freelancer te kunnen vinden, is het handig om een zo specifiek mogelijke omschrijving te geven voor een opdracht. Dan kan een selectie worden gemaakt met de meest geschikte freelancers, zodat jij geen tijd kwijt bent met gesprekken met freelancers die niet goed aansluiten bij de opdracht. Je kan hierbij denken aan:
  * Startdatum
  * Duur van de opdracht (aantal uur per week/totaal)
  * Werklocatie (thuis/kantoor)
  * Uurtarief/budget
  * Functie eisen/ervaring die je verwacht
  * Werkzaamheden

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van Human Resource Management?

  Het uurtarief van freelancers in HRM verschilt heel erg door ervaring, opleiding en vaardigheden. Het gemiddelde ligt rond de €80,- per uur, terwijl het uiteenloopt tussen €35,- en €150,- per uur. Let wel op, dat deze uurtarieven een indicatie zijn. Geen een freelancer heeft dezelfde ervaring, maar geen een opdracht is ook hetzelfde. Het kan zijn dat een freelancer voor de ene opdracht wat meer vraagt dan voor een ander, bijvoorbeeld door de werkzaamheden, afstand of andere redenen.

  Zorg daarom dat je met een freelancer duidelijk afspraken maakt over het uurtarief.

Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw human resource management freelancer.

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom binnen 24 uur in contact met de beste en beschikbare HRM freelancers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.