page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Op zoek naar een development freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare development freelancers.

 • Direct contact met 178 development freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van developer freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot developer freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen developer freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Zoek jij een freelance developer voor jouw opdracht?

Jij bent tijdens je zoektocht bij Jellow terecht gekomen en dat is goed want wij hebben veel goede development freelancers die actief zijn bij Jellow. Voordat je een freelance developer inhuurt is het belangrijk dat je een aantal dingen goed voor ogen hebt.

Weet je bijvoorbeeld waarom jij een freelance developer aan wil nemen en welke expertise jij nodig hebt voor de opdracht of klus? Dat maakt het zoeken makkelijker.


 • Welke verschillende soorten freelance developers zijn er en wat is het verschil?

  In het freelancenetwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten interim developers, binnen de volgende vakgebieden: JAVA, Scala Akka, PHP, Web Development, App Development, Sharepoint.NET.

  Binnen deze vakgebieden hebben freelancers met heel veel verschillende functietitels binnen development aangesloten, zoals freelance web developer, javascript developer of een freelance php developer.

  Weet jij welke soort interim developer zoekt en welke (functie)titel jij de opdracht kan geven?

 • Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een freelance developer?


  Hoe specifieker de opdrachtomschrijving is, hoe kwalitatiever de freelancers zullen zijn die reageren en dat maakt het zoeken ook makkelijker. Belangrijk zijn het aantal uur per week en de lengte van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) en wat jij als uiteindelijke resultaat verwacht. Denk ook goed na over de skills die jij van een developer nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer die geschikt is voor de opdracht. Een voorbeeld hiervan is:
  *Het denkniveau
  *Aantal jaar ervaring
  *Kennis/Bepaalde skills (.NET, HTML, Javascript, CSS/jQuery)

  Daarnaast kan jij ook aangeven wat voor soort persoon jij zoekt en wil inhuren, met bijvoorbeeld een bepaalde oriëntatie of interesse, een junior, senior of medior, of misschien ben je ook wel op zoek naar een interim developer die ervaring heeft met A/B testen.

  Vergeet daarnaast vooral niet om duidelijk afspraken te maken (en vast te leggen) over de exacte inhoud van de opdracht en het beoogde uiteindelijke resultaat.

 • Beschrijf de opdracht van een developer zo duidelijk mogelijk.

  Komt de developer in een team met andere developers of specialisten terecht, of werkt de developer alleen aan de opdracht? Wordt er naast bijvoorbeeld het bouwen van een website ook verwacht om bepaalde design en/of content stukken te maken voor de website of wordt dat aangeleverd?

  Het is belangrijk om in de opdracht te vermelden welke werkzaamheden er van de freelance developer verwacht worden en in welke ‘context’ de freelancer komt te werken, zodat daar geen misverstanden over ontstaan. Houd in het achterhoofd hoe de skills van de freelancer bij kunnen dragen om jouw organisatie verder te kunnen helpen.

 • Hoe kies je de meest geschikte freelance developer?

  Wanneer de opdrachtomschrijving specifiek is, is de kans groot dat de reacties van de freelancers op de opdrachten kwalitatief zijn. Dan is het vervolgens aan jou om het gesprek aan te gaan met de freelancers door telefonisch, via de mail of de chatfunctie op de site contact met de freelancer(s) op te nemen.

  Jij kan vervolgens een of meerdere freelancers uitnodigen voor een gesprek om te kijken of de klik tussen de developer en jou aanwezig is. Zoek jij meer in een freelancer dan alleen de klus klaren? Dan kan deze persoonlijke klik namelijk heel belangrijk zijn voor de onboarding in jouw bedrijf. Heb jij de geschikte freelancer gevonden? Dan kan de samenwerking van start gaan.

Als jij de opdracht met een duidelijke omschrijving naar ons stuurt, helpen wij met het vinden van de beste en meest geschikte freelance developers. Ook voor de freelancers is het handig dat de opdrachtomschrijving precies is, zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt en de reacties kwalitatief zullen zijn.

Heb je hier andere vragen over dan die hieronder beschreven zijn, of wil je ons liever telefonisch spreken? Neem dan gerust contact met ons op, de contactgegevens kan je hier vinden.

 • Waar heb jij een freelance developer voor nodig?

  Bedenk van tevoren goed waar je een development freelancer voor nodig hebt en welke activiteiten je van de freelancer verwacht. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe website nodig of wil je dat er bepaalde software aangepast wordt? Het is handig dat de developer die je gaat inhuren precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Wij raden aan om de developer zo veel mogelijk mee te nemen in het proces. Zo is het voor hem of haar duidelijk wat jij precies wil en kan je ook tips en inzichten geven tijdens het ontwikkelingsproces.

 • Waar gaat freelance developer haar/zijn werk uitvoeren?

  Je kan in de opdrachtomschrijving vermelden of je graag wil dat de zzp’er thuis werkt, bij jou op kantoor, op een externe locatie of een combinatie hiervan. Als jij hiervoor niet perse een voorkeur hebt, of het met de freelancer wil overleggen kan je dit ook in de opdrachtomschrijving vermelden.

  De locatie is van belang, omdat de freelancers van Jellow verspreid wonen over het hele land. Wanneer jij bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht een kantoor hebt en je wil dat een freelancer langs komt om kantoor, is het handig wanneer je een freelancer inhuurt die ook in de Randstad woont. Is dit niet het geval, en woont de freelancer bijvoorbeeld in Groningen? Dan is het belangrijk om ook duidelijke afspraak te maken over reiskostenvergoedingen.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van developers?

  Het uurtarief van developers loopt uiteen, namelijk van €40 - €100 per uur. Naast de vaardigheden en ervaring van de developers, verschillende interim opdrachten die worden aangeboden ook. Daarom wordt aan de freelancers gevraagd om een indicatie van het uurtarief op te geven wanneer zij een profiel aanmaken op Jellow, maar is deze niet bindend. Op basis van de vaardigheden van de developers en jouw opdracht kunnen jullie gezamenlijk een uurtarief afspreken wanneer jij de freelancer gaat inhuren.

 • Waar moet je op letten wanneer je een freelance developer inhuurt?

  Het belangrijkste is dat jij en de freelancer op een lijn zitten. Maak afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten en natuurlijk het uurtarief en de start- en einddatum en leg dit ook vast. Samen met de freelancer kunnen de voorwaarden bepaald worden.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan naar de 'Hoe werkt het?' pagina, waarop precies beschreven staat hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelance developer!

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom binnen 24 uur in contact met de beste en beschikbare freelance developers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.