page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Op zoek naar een freelance designer voor jouw tijdelijke klus?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare design freelancers.

 • Direct contact met 583 design freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van design freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot design freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen design freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Ben jij op zoek naar een design freelancer voor jouw opdracht?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Er zijn namelijk veel goede design freelancers die zich hebben aangesloten bij het Jellow netwerk. Ben jij direct nieuwsgierig welke freelancers dit zijn?

 • Waar kan een freelancer die actief is in het vakgebied design voor worden ingezet?

  Binnen het vakgebied design, kunnen freelancers verschillende functietitels hebben. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan freelance graphic designer, freelance dtp, art director, UX designer, animator, zzp tekenaar, grafisch ontwerper, illustrator, concept designer of visueel specialist. Daarnaast heeft Jellow een ruim aanbod aan verschillende fotografen, editors en producenten. Ben je op zoek naar een UX of webdesigner? Dan ben je ook bij ons aan het juist adres.

 • Ben jij op zoek naar een freelancer gespecialiseerd in design?

  Waar soms grote marges door tussenpersonen en intermediairs worden berekend bij de inhuur van een freelancer en er een inefficiënte zoektocht via verschillende online marktplaatsen plaatsvindt, vonden wij dat het anders kon op de freelancemarkt. En inmiddels vinden meer dan 17.000 freelancers en 13000 werkgevers dat ook! Onder andere door een slimme combinatie van software en service, zonder marges op het uurtarief van freelancers.

  Met een abonnement bij Jellow kan je zelf zoeken door het hele netwerk van design freelancers, onbeperkt freelancers uitnodigen voor opdrachten en zelf een netwerk opbouwen. Je kan er ook voor kiezen om een opdracht met ons delen, daarna zullen wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou uitnodigen.

  Weet je nog niet zeker of je gebruik wil maken van Jellow, of twijfel je of er in het Jellow netwerk voor jou wel een geschikte freelance designer actief is? Dan kan je ook altijd een demo aanvragen om te kijken hoe Jellow werkt en of er geschikte design freelancers zich in het netwerk bevinden die jou kunnen helpen met je opdracht. Je kan ook direct in het netwerk op zoek gaan.

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  De opdrachten voor een freelance designer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een sector of doelgroep actief is en dat een werkgever het fijn vindt om ook in te huren met al aardig wat ervaring heeft binnen deze branche. Het kan dus zijn dat jij het ook een toegevoegde waarde vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is. Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf bijvoorbeeld gericht op webdesign voor B2B? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep heeft uitgevoerd.

  Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche of doelgroep zoeken, of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte design freelancers voor jouw opdracht maken. Zoek jij bijvoorbeeld heel specifiek naar een grafisch vormgever of een DTP -er die ervaringen hebben in het maken van logo's of branding? Vermeld dit dan in jouw opdrachtomschrijving.

Dan kan jij een kijkje nemen bij de freelancers en daar kan je in de zoekbalk aangeven welke freelancer jij zoekt, zoals grafisch vormgever, video editor, of een andere functietitel.

 • In welke vakgebieden zijn freelance designers doorgaans actief?

  Freelancers uit de design sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Grafisch ontwerp, Foto, Video en UX & Webdesign.

 • Hoe vind je de juiste design freelancer voor jouw opdracht?

  Meestal hebben werkgevers al een duidelijk beeld van de freelancers die ze zoeken voor opdrachten of klussen. Het is daarom handig om specifiek te zijn in je opdracht. Is het voor jou al duidelijk welke (exacte) skills en ervaring je zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Daarnaast heb je direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht en kan je ook hun profielen bekijken.

  Elke freelancer beschikt over een profiel die naar een vast format is ingericht zodat je eenvoudig freelancers met elkaar kunt vergelijken. Naast dit vaste format heeft de freelancer de mogelijkheid om zijn/haar profiel te verrijken met hun LinkedIn gegevens of portfolio. Heb je een paar freelancers op het oog die je geschikt lijken? Dan kan je ze eventueel uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

 • Beschrijf de opdracht voor de freelance designer zo duidelijk mogelijk.

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in een aspect van design kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte freelancers uit te nodigen voor jouw job.

  Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de designer nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer, bijvoorbeeld: het denkniveau, het aantal jaren, ervaring en de opgedane kennis/bepaalde skills (Adobe Creative Cloud, Sketch).

  Wees vervolgens gedetailleerd in het omschrijven van de opdracht. Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig voor de freelancer. Zal hij/zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanop afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij/zij naar jouw bedrijf komt?

  Wil je meer tips over hoe je het beste een opdracht kan omschrijven? Dan kan je meer lezen in deze blog.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw design freelancer

Bij Jellow krijg je volledig toegang tot het Jellow netwerk en kan je onbeperkt opdrachten plaatsen en freelancers inhuren. Sluit je aan en kom direct in contact met de beste design freelancers

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.