page not active in CMS
JellowZorg - JellowZorg

Op zoek naar een communicatie freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare communicatie freelancers.

 • Direct contact met 1189 communicatie freelancers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Samen bouwen aan één eerlijk netwerk van communicatie freelancers

Vind freelancers in de zorg

Wil jij in de zorg ook met enthousiaste freelancers werken? Jellow deelt dan graag haar netwerk met jou. Hierdoor communiceer je als zorgorganisatie direct met gedreven professionals uit alle zorgdomeinen. Je kan zelf eenvoudig opdrachten uitzetten. En wil je toch hulp bij de opdracht? De Jellow-ers helpen je graag. Jellow is namelijk slimme software mét een service; ook voor in de zorg.

Match en bespaar geld

Het rechtstreeks uitzetten van de opdracht werkt effectief. Vaak ontvang je dezelfde dag al reacties en is een match gerealiseerd. Door opdrachtgever en freelancer direct met elkaar te verbinden is de intermediair niet meer nodig. Jellow werkt ook niet met marges op uurtarieven. Wij doen het dus echt anders. Hierdoor blijft zorggeld ook in de zorg!

Onbeperkt toegang tot communicatie freelancers
Opzetten en uitbreiden van eigen communicatie freelance pool

Het netwerk

Jellow is hét gezamenlijke netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Binnen het netwerk kun je eenvoudig je eigen freelance pool opbouwen, zodat flexibele krachten ook vaste gezichten worden. Juist in de zorg is dit natuurlijk natuurlijk belangrijk. Wij laten het netwerk steeds verder groeien en maken het slimmer. Hierdoor kunnen we nog beter gaan samenwerken en realiseert het besparingen. Ook geeft het antwoord op de tekorten in de arbeidsmarkt en beweegt het mee met de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Sluit jij je ook aan?

Zoek jij een communicatie freelancer voor jouw tijdelijke opdracht?

In het Jellow netwerk bevinden zich verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in communicatie. Van een junior tot een senior, van een freelance journalist tot een freelance tekstschrijver, met elke een verschillende achtergrond.

Heb jij al precies voor ogen waarvoor jij een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de meest handige strategie is? Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.

 • Welke specialisaties hebben de communicatie freelancers bij Jellow netwerk?

  Freelancers met verschillende titels in de communicatie hebben zich aangesloten bij het Jellow netwerk. De communicatie is een brede branche, dit betekent dat wij daarom een ruim aanbod hebben en de functietitels nogal uiteen kunnen lopen. Om je hier een kort overzicht van te geven, hebben we een aantal functietitels voor je op een rij gezet: Communicatie-adviseurs, Freelance journalisten, Copywriters, Contentspecialisten, Communicatie professionals, SEO specialisten, Webredacteurs, Freelance tekschrijvers, en Concept creators.

  Is dit een van de profielen waaraan je zit te denken? Dan kan je dit eenvoudig aangeven in jouw opdrachtomschrijving. Als je het niet zeker weet of een combinatie ervan zoekt, dan kan je dit uiteraard ook aangeven. Wij kunnen wij je ook helpen met de juiste zoekfuncties en het vinden van de meest geschikte freelancer.

 • Is de opdracht voor de communicatie freelancer voor een speciale branche?

  De opdrachten voor een communicatie freelancer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een bepaalde branche of doelgroep actief is. Bij branches kan je bijvoorbeeld denken aan: Juridisch, Zorg, FMCG, etc. Het kan zijn dat jij het prettig vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de branche waarin jouw bedrijf actief is.

  Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf gericht op bijvoorbeeld ouderen in de zorg? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep heeft verzorgd. Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Dan kunnen wij een selectie met geschikte freelancers maken voor jouw opdracht.

Jellow kan je helpen om de perfecte freelancer te vinden. Dit noemen wij een 'full-service opdracht'. Het enige wat jij dan hoeft te doen is de opdracht met ons te delen. Vervolgens zoeken wij een selectie met de meest geschikte freelancers voor de klus.

Hieronder lichten we een paar vragen uit die veelvuldig gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen, of wil jij je vraag graag liever persoonlijk stellen? Dan kan je hier onze contactgegevens vinden en ons bellen of een mailtje sturen.

 • Hoe kies je de juiste communicatie freelancer voor jouw opdracht?

  De meeste opdrachtgevers hebben al een duidelijk beeld van de freelancer die zij graag willen hebben voor de opdracht. Vaak worden bepaalde vaardigheden geëist en wil jij als opdrachtgever specifiek een freelancer die hieraan voldoet, maar soms vinden opdrachtgevers het juist belangrijk dat een freelancer heel enthousiast is en echt een passie hebben voor zijn of haar vak.

  Om dit goed in kaart te brengen is het van belang om zo gedetailleerd mogelijk de opdracht te omschrijven. Is het voor jou al duidelijk welke (precieze) skills en ervaringen jij zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer er een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

  Elke freelancer heeft haar/zijn ervaring toegevoegd aan het profiel bij Jellow. Dit profiel ligt vast volgens een format die ervoor zorgt dat alle profielen gelijk zijn. De freelancers kunnen dit verrijken door bijvoorbeeld zijn of haar website (inclusief portfolio) toe te voegen en/of door de Jellow scan te halen. Met de Jellow scan worden de soft skills van de freelancer in kaart gebracht en kan hij of zij ervoor kiezen om de soft skills plus eventueel het uitgebreide rapport van de scan toe te voegen aan het profiel. Voor jou is het dan mogelijk om de resultaten van de scan in te zien. Daarnaast is het ook heel gebruikelijk om de freelancer(s) uit te nodigen voor een gesprek, waarin jullie elkaar beter leren kennen. Dit is natuurlijk niet verplicht.

 • Beschrijf de opdracht voor een communicatie freelancer zo duidelijk mogelijk.

  Freelancers binnen het vakgebied communicatie kunnen veel betekenen voor jouw bedrijf. Deze branche is erg groot. Een specifieke opdrachtomschrijving is daarom van belang bij het vinden van de perfecte freelancer voor jouw opdracht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een omschrijving van de skills die jij van een freelancer nodig hebt en het verwachte eindresultaat die je wilt behalen. Verwacht je van de freelancer dat hij/zij een off- of online campagne voor je maakt, of zou je ook graag willen dat zij/hij deze uitzet? Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig om te benoemen. Werkt de freelancer bijvoorbeeld alleen of in een team?

  Wees vervolgens precies in het omschrijven van de opdracht, verwacht je bijvoorbeeld van de freelancer om een off- of online campagne voor je maken, of zou je ook graag willen dat zij/hij deze uitzet? Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig om te benoemen. Komt de freelancer in een team werken of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanuit huis uit te voeren, of verwacht je dat zij/hij naar het kantoor komt?

  Hoe preciezer jij bent in het omschrijven van de opdracht, hoe preciezer wij kunnen zijn met het selecteren van geschikte freelancers. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer er een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwe Freelancers 1.207 Nieuwe Freelancers
Opdrachtgevers 1.646 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 26.484 Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw communicatie freelancer

Sluit je aan bij Jellow en kom direct in contact met de beste en beschikbare communicatie zzp'ers.

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.