Enorme kansen voor freelancers en opdrachtgevers in de zorg

Susan Mulder Susan Mulder

Enorme kansen voor freelancers en opdrachtgevers in de zorg

Het nieuwe online netwerkplatform Jellowzorg benadert vanaf vandaag vol enthousiasme de zorgmarkt. Jellowzorg speelt in op de verschuiving die plaats vindt van het werken in vast dienstverband naar flexibel dienstverband. Dit is ook zichtbaar bij professionals in de zorg.

Opdrachtgevers in de zorg en zelfstandig professionals kunnen zich aanmelden op het netwerkplatform en komen via Jellowzorg direct met elkaar in contact zonder de tussenkomst van een intermediair. Met als resultaat, één groot netwerk van opdrachtgevers en professionals in de zorg en snelle inzet van flexibel én gekwalificeerd personeel tegen lage kosten. 

Armand Tilman, eigenaar en oprichter van Jellowzorg, licht toe:

“We zien een aantal ontwikkelingen: Vier op de tien werkenden in Nederland werkt nu in een flexibel dienstverband of als zelfstandig freelancer. Deze flexibilisering van de arbeidsrelaties zet de komende jaren verder door waarbij de vorm waarin men werkt steeds minder relevant is.

Wij zien verder dat de krapte op de arbeidsmarkt in de zorg de komende jaren toeneemt. Zorgorganisaties hebben behoefte aan zelfstandige en gekwalificeerde professionals maar willen deze graag eenvoudig en goedkoper kunnen inzetten. Bovenstaande onderwerpen hebben wij als uitgangspunt genomen om het inhuurproces écht anders te organiseren. Efficiënter, transparanter en significant goedkoper. En het werkt!”

Hoe werkt het dan?
Zorgorganisaties, ziekenhuizen, klinieken en andere betrouwbare partijen in de zorg kunnen bij Jellowzorg een abonnement aanvragen. Na toetsing krijgen zij zelf, direct toegang tot het sterk groeiende netwerk waar nu ongeveer 14.000 (zorg-) professionals staan geregistreerd met een volledig profiel. Een abonnement kost € 250,- per maand.

Een ziekenhuis of een zorgorganisatie kan direct, 24 uur per dag / 7 dagen in de week, zoeken of een opdracht uitzetten. Bij een match, die vaak al dezelfde dag plaats vindt, huurt de zorgorganisatie dus zelf in. Hoge bemiddelingskosten en marges op uren zijn daarmee verleden tijd.

Zorggeld moet vooral in de zorg blijven; aldus Armand Tilman. Het Martini ziekenhuis in Groningen, de overheid en enkele zorginstellingen lopen in het gebruik en het plaatsen van opdrachten voorop. Jellow is een samenwerking aangegaan met het Mediahuis; uitgever van o.a. de NRC en de Telegraaf. Jellow en Jellowzorg delen elkaars databases.

Hierdoor kunnen zorgorganisaties ook direct professionals uit andere relevante vakgebieden inhuren. Juristen, it-ers, financials, hr-professionals, inkopers, communicatieadviseurs; de beste freelancers zijn direct te vinden binnen Jellowzorg.

Freelancers
Zelfstandige professionals die in de zorg (willen) werken registreren zich bij Jellowzorg gratis; voor alle mogelijke functies en vakgebieden. Voor informatie kan je contact opnemen met Jellowzorg via de telefoon: +31 35-7370193 of via de mail: info@jellowzorg.nl.

Enorme kansen voor freelancers en opdrachtgevers in de zorg

 

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Waarom een profielfoto jouw kansen op een opdracht vergroot

Bijna overal waar je een account aanmaakt, word je gevraagd om een profielfoto toe te voegen. Je kan hierbij denken aan sociale media zoals Twitter, Facebook en Instagram maar ook aan wat meer zakelijke websites zoals LinkedIn of wanneer je een e-mailadres aanmaakt. In deze blog leg ik uit waarom het hebben van een profielfoto zorgt dat jouw kans op een opdracht vergroot wordt.

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.